Elektricien Vleuten – Unikol is dag en nacht bereikbaar!

Van storing tot kortsluiting, installatie tot reparatie, wij helpen u graag!

Elektra specialisten

Onze ervaren krachten zijn gespecialiseerd in het aanleggen en repareren van elektra. Ook voor onderhoud kunt u bij ons terecht.

Ervaren elektromonteurs

Onze vakkundige elektromonteurs hebben jarenlange ervaring in het vak. Alles wordt goed geregeld en u bent van kwaliteit verzekerd!

24/7 dienst

Wij zijn 24/7 te bereiken. Onze spoeddienst is altijd beschikbaar voor noodgevallen. Heeft u een storing? Wij komen eraan!

Vakkundige elektricien nodig? – Bel ons: 030 208 0167

24/7 te bereiken!

Dienstverlening

  • 24/7 storingsdienst
  • Elektrotechniek
  • Groepen uitbreiden
  • Elektromonteur
pinnen ja graag

Hulp van een elektricien in Vleuten? Bel ons!

Er zijn tal van verschillende klussen binnen woningen te bedenken, die u het liefst door een ervaren elektricien uit laat voeren. Denk bijvoorbeeld aan het aanleggen van elektriciteitskabels bij een nieuw-, aan- of verbouw van uw woning, of het installeren van nieuwe stopcontacten en lichtaansluitpunten. Onze elektricien in Vleuten staat voor u klaar om hulp te bieden bij deze klussen! Met een zeer ruime ervaring in het uitvoeren van verschillende soorten elektrawerkzaamheden, kunnen we u op een snelle en vakkundige wijze van dienst zijn. Met welke klussen mag onze elektricien in Vleuten u van dienst zijn?

Diensten van de elektricien uit Vleuten

elektricien VleutenOnze betrouwbare elektricien uit Vleuten kan u met sterk uiteenlopende werkzaamheden op weg helpen. Naast het aanleggen van elektriciteitskabels bieden wij bijvoorbeeld ook hulp bij het uitbreiden van de groepenkast. Het uitbreiden van de groepenkast is niet alleen bij een nieuw- of aanbouw van uw woning noodzakelijk. Ook is het plaatsen van een extra groep in uw groepenkast aan te raden bij het gebruik van een grootstroomverbruiker in huis. Denk aan een elektrisch kooktoestel, een jacuzzi, enzovoorts. Op die manier voorkomt u een overbelasting van groepen in de meterkast.

Tip: vraag onze elektricien in Vleuten om advies als u twijfelt over de noodzaak van het uitbreiden van uw zekeringskast.

Hulp in noodsituaties van onze elektricien

Naast de installatieklussen die door de elektricien uit Vleuten kunnen worden uitgevoerd, helpen we u ook graag bij noodsituaties. Met onze 24/7 spoedelektricien in Vleuten komen we zelfs op de late avond of in het weekend bij u langs om hulp te bieden. Onder een noodsituatie verstaan we onder meer een stroomstoring die u niet zelf op kunt lossen, of een kortsluiting binnen uw woning. Zeker bij een kortsluiting is het verstandig om de hulp van onze elektricien in Vleuten in te schakelen. Het kan erg lastig zijn om dit zelf op te lossen!