Een van de grootste ergernissen van veel woningbezitters is een kortsluiting in huis. Vaak blijkt de bron van een kortsluiting erg lastig te achterhalen, waardoor u als particuliere woningbezitter niet direct voor een oplossing kan zorgen. Het vervangen van de gesprongen stop in de meterkast zal bij een kortsluiting in huis niet voor de oplossing zorgen. Wel kan het vervangen van de stop u helpen bij het lokaliseren van de bron van de kortsluiting. Schakel eerst alle aangesloten elektrische apparatuur uit, vervang de gesprongen stop en schakel de apparaten vervolgens stuk voor stuk opnieuw in. Als de stop weer springt heeft u de bron van de kortsluiting gevonden! Lukt het u niet om de kortsluiting in Utrecht op te lossen? Onze elektricien komt graag bij u langs om hulp te bieden. Wacht niet langer en neem direct contact met ons op!

Het ontstaan van kortsluiting in Utrecht

Kortsluiting in UtrechtVaak ontstaat een kortsluiting in oude elektrische apparaten, zoals een oude waterkoker of een oud koffiezetapparaten, of rond beschadigde elektrakabels. Als elektrakabels niet op de juiste wijze worden aangelegd, kan het voorkomen dat het rubberen omhulsel van de kabel beschadigt. In dit geval kan de binnenzijde van de ene elektrakabel in contact komen met de binnenzijde van een andere elektrakabel, met alle gevolgen van dien. Er ontstaat een dermate grote stroom, dat de stop in de meterkast direct zal springen. De elektrakabel moet vervangen worden om de kortsluiting op te lossen. Ook kan dit brand veroorzaken.

Elektrakabels door een elektricien aan laten leggen

Onze elektricien kan u helpen bij het aanleggen van de elektrakabels in uw woning. Op die manier wordt kans op een vervelende kortsluiting in uw woning aanzienlijk kleiner. Naast de hulp die een elektricien bij het aanleggen van de elektrakabels kan bieden, kan een elektricien ook zoeken naar de bron van een kortsluiting als deze eenmaal ontstaan is. Bel direct naar 030-2080167!

Waarom kiest u voor ons?

  • Elektra specialisten
  • Veilig en vakkundig
  • Ervaren elektromonteurs
  • 24/7, ook noodgevallen

24/7 bereikbaar

Bel ons! 030 208 0167